[Prodaja] Toshiba I Acer laptopi zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.141
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
[Prodaja] Toshiba I Acer laptopi

=== Prodajem dva laptopa dobivena u kompenzaciji, bez garancije su, proba je moguća kod mene ili pak posnimim video i sl. ako bi trebalo.

Acer Aspire E 15 crne boje u kozmetički jako dobrom stanju sa dve uvjetno rečeno mane.... na plastici sa stražnje strane ima manju kozmetičku pukotinu, te na ekranu na jednom mjestu ima oguljotinu veličine 1x3mm/ prikazuje je kao recimo 3 mrtva piksela na hrpi, ništa previše uočljivo no tu je. Ništa ne utječe na rad, ispravan je u potpunosti i fluidno radi. Brzo podiže sustav i nema škriputanja i sl laptop je utegnut i...osim ove 2 manjkavosti izgleda kao nov. Baterija drži od 3 do 6h ovisno o korištenju! Punjač je prisutan. Specke su sljedeće:

"15.6 hd ekran, Intel i3 4005U Intel hd vga + Nvidia GeForce 820M 1gb, 8gb ddr3L, 500gb + 8gb SSHD disk, kamera, bluetooth, hdmi, vga, 3x usb port, lan, wifi, win 10 64bit

cijena: 110e

Toshiba Satelite sive boje je drugi laptop, radi uredno, bez mehaničkih je oštečenja, vide se tragovi korištenja na poklopcu sa vanjske strane, čitaj par crta od kabla ili sl./poklopac je neke sitne fine regljaste teksture, ne ništa jako zamjetno ni odbojno. Tipkovnica i ekran mu odlični i bez oštečenja a sam stroj radi sasvim ugodno za koristiti, dovoljno brzo da ne gubiš živce kako zna biti kod puno novijih celerona Baterija je izdahnula te se mora držati na punjaču. Kabel je dug 3m pa nije problem. Ako bi tko našao drugu bateriju lako ju je staviti jer je vanjska na klik. Specke su sljedeće:

"15,6 HD ekran, AMD Athlon II p320 dual core 2.1ghz, 320gb hdd, 4gb ddr3, dvdrw, kamera, bluetooth, wifi, lan, 2x usb, hdmi, vga, esata port i čitać kartica, win 10 64 bit

cijena: 50e

Osobno preuzimanje uz probu ili šaljem poštom o svom trošku ako treba nakon uplate na račun! Šaljem slike/video na viber, whapp nakon kontakta na pm! Oba laptopa su iznutra očišćena i nemaju mana pri radu, rade tiho i bez pregrijavanja!

oba idu za 130e sa mojom Hp paketomat dostavom!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.8.2023 17:24 (Wiz3m4n).
16 godina
offline
[Prodaja] Toshiba I Acer laptopi

cijena dolje

16 godina
offline
[Prodaja] Toshiba I Acer laptopi

Gore, dodana baterija Aceru

 

Prodana oba!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.8.2023 20:17 (Wiz3m4n).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice