MaxTV To Go unexpected error

poruka: 4
|
čitano: 1.247
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
offline
MaxTV To Go unexpected error

Imam Xiaomi Mi TV Stick na kojem sam zadnje tri godine imao instaliranu MaxTV To Go aplikaciju koja je radila besprijekorno. Morao sam resetirati stick na početne postavke. Instalirao sam ponovno MaxTV To Go aplikaciju, ali ne mogu se prijaviti. Nakon upisa korisničkog imena i lozinke dobijem poruku "Unexpected error when handling autenthication request to identify provider". Par reseta, reinstalacija i ponovnih instalacija nije riješilo problem. Na sticku je Android TV 4.9, dakle novija verzija od minimalno potrebne 4.2. Mislio sam da je možda problem u identifikaciji lokacije s koje se prijavljujem (aplikacija radi samo u Hrvatskoj i ostatku EU), pa sam na postavkama sticka uključio otkrivanje lokacije na osnovu WiFi mreže. Nemam nikakav VPN uključen. Ima li tko kakvu ideju, ili se susreo s ovim problemom?

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: MaxTV To Go unexpected error

koji ti je telekom id, posalji u inbox pa ti pogledam

 

Dok ti odgovoris nema me vise za racunalom. Moguce da ti je nesto sa accom a mozda si sam migriran na novu aplikaciju, bez telekom ida nemrem znat...u najgorem slucanu javi se direkt sluzbi za korisnike pa ce oni proslijedit prijavu :)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2024 10:58 (dado16).
15 godina
offline
MaxTV To Go unexpected error

moguće kao što je kolega rekao da je migrirano na novi maxtv app te onda 2 go više ne radi. savjet kao i od kolege - javi se szk, može i preko chata na webu, facebooku ili preko moj telekom aplikacije pa će ti reći više :) bez telekom id n možemo vidjeti kako je i što je :)

https://idzan.eu | Hrvatski Telekom Customer Support Agent, non-Tech sektor
Moj PC  
0 0 hvala 1
5 godina
offline
MaxTV To Go unexpected error

Zaboravio sam napisati kako je saga završila. Uglavnom, nešto se spetljalo s mojim Telekom ID-om. Zvao korisničku, kreirali novi Telekom ID i sve radi bez problema.

 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice